vineri, 18 martie 2016

Despre Lanovia



La Novia este unic distribuitor de rochii de mireasa pentru brandul Nicole Spose. In salonul nostru gasiti  colectii ale urmatorilor designeri: Divina Sposa, Alessandra Rinaudo, Justin Alexander, Colet Spose, Jolie Spose, Lillian West.
Din 2009, cand s-a lansat La Novia,  am facut peste 1600 de mirese fericite. Si nu ne oprim aici! Continuam sa oferim viitoarelor mirese rochii de mireasa exclusiviste, create de designeri de renume. Pe site-ul nostru, vei putea alege dintr-o gama variata de modele rochii de mireasa unicat,  rochia la care ai visat. Descopera colectiile de rochii de mireasa 2014 si 2015! Alege o rochie de mireasa romantica, stil printesa, stil sirena, o rochie de mireasa extravaganta, o rochie scurta sau o rochie clasica!
Preturile rochiilor de mireasa La Novia sunt dintre cele mai accesibile. Propunem si  o sectiune de outlet, primul si unicul outlet de rochii de mireasa create de designeri!
Asadar, in cazul in care vrei sa stralucesti in cea mai importanta zi din viata ta, acum ai ocazia, purtand una din modelele de rochii de mireasa La Novia. Vino la o proba in salonul nostru din Bucuresti, Zona Unirii, Sf.Vineri, Str.Clucerul Udricani, Nr.1-3, parter.
Daca te decizi sa achizitionezi modelul din salon, iti oferim pe loc un discount considerabil. In plus, ajustarile le oferim gratuit; fiind consiliata de modeliera noastra in cel mai mic detaliu.
Iti garantam originalitatea rochiilor de mireasa, seriozitate, profesionalism si dinamism prin consilierii dedicati fiecarei mirese
- See more at: http://www.lanovia.ro/#sthash.uJPmoVWa.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu