marți, 17 mai 2016

Reparatii calculatoare de la salut-it.ro


Calculatorul în viața noastră


Viața noastră nu mai există dacă nu ai un calculator. Informația vine, pleacă mai repede decât gândul fiecăruia dintre noi. Calculatorul a devenit un parazit pe conștientul nostru fie că suntem la vârsta a treia, fie că abia am învățat să vorbim. Bătrânul dorește să fie ancorat încă în realitate, în timp ce copilul ce abia intră în viață vrea să testeze noutățile ce apar în viața lui. Cu toții își doresc să cunoască mediul online și să afle mai multe informații despre acesta, pentru ca toate acestea să fie însă posibile este nevoie de prezența unui calculator sau a unui laptop. Noi am ales încă de la început calculatorul, ni s-a părut mult mai ușor de utilizat și de învățat. Cu toate acestea după un timp am avut neplăcuta surpriză ca acesta să se strice. Pentru că ne doream ca el să fie reparat de un specialist am început să căutăm service-uri care să se ocupe cu reparatii calculatoare.

Experiența ne-a învățat că nu putem opta la orice service și că trebuie să alegem cu foarte mare grijă. Altfel vom putea avea neșansa ca al nostru calculator să funcționeze doar câteva săptămâni după care să aibă probleme sau să ne trezim cu piese lipsă. La scurt timp însă după începerea căutărilor am descoperit site-ul salut-it.ro. Aici am întâlnit o echipă de specialiști foarte frumoasă care mi-a răspuns până și la cele mai nebune întrebări.



De ce am ales reparații calculatoare de la salut-it.ro?

Reparatii calculatoare Bucuresti










De la echipa de specialiști am aflat că durează doar între 2-48 de ore diagnosticarea problemelor, iar mai apoi voi fi anunțată de costurile reparației, având posibilitatea de a renunța la reparare sau din contră de a le oferi șansa să repare calculatorul. În cazul în care renunțam la reparație nu trebuia să plătesc decât 20Ron taxa de diagnosticare.

Mai mult decât atât ei îmi oferă garanție pentru manoperă de 3 luni, ceea ce înseamnă foarte mult pentru un proprietar de calculator. Pe deasupra pentru piesele înlocuite se oferă garanție de la 3 până la 24 de luni în funcție de furnizor. Cel mai mult m-a cucerit modul în care am fost abordată și stilul în care mi s-a răspuns la toate întrebările. Repararea efectivă a calculatorului era realizată în 2-48 de ore de la momentul în care confirmam că sunt de acord cu această reparare și cu costurile ei.


De asemenea dacă nu aveam timp pentru a duce chiar eu calculatorul la service, după cum știți calculatoarele sunt și foarte grele pentru a fi transportate, puteam opta pentru preluarea echipamentului direct de la domiciliu, desigur contra cost. Acest site mi-a câștigat încrederea atât de mult încât la scurt timp am și trimis calculatorul la ei pentru reparare.

În două zile îmi aveam înapoi micuțul calculator și pe deasupra reparația a durat mai mult decât mă așteptasem, chiar și în acest moment calculatorul este la fel cum l-am primit. Dacă și voi sunteți în căutarea unui service care să se ocupe cu reparatii calculatoare ar trebui să știți că salut-it.ro este cea mai bună alegere pe care o puteți face.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu